Orasul "penelist", fara toalete, orasul care sfideaza persoanele cu dizabilitati, supranumit si "orasul, traditie a minciunii."

 

                      

          Comunitate         Discrimiare      Abuzuri   Chitila lu" Oprea   Dispret                                                                  Subiecte                Descopera Chitila            Contact 

        

 

Un domn cu dizabilitati, intro zi normala de umilire si batjocura la Chitila, lu' primaru' Oprea !                     Statia de autobuz 476, Gara Chitila.

                                                                            si cu ajutorul directorului STCM, alt NESIMTIT !

                        

 Umilirea cetatenilor de catre un sistem creat de primarul penelist Oprea, atinge culmi noi in a se manifesta intrun sens grotesc

Pentru primarul Chitilean nu mai exista legi si lege, decat in masura in care "trebuie" sa se mentina in functie.

Stie ca, daca pierde functia, va pierde cam totul, adica ce a obtinut in ultimii 28 de ani, inclusiv libertatea.

De ce nu merita mai mult Chitila ? De ce Chitila, dupa 28 de ani de domnie oprist-penelista nu are nici macar o toaleta publica ?

Un oras de mizerie, cu mentiunea ca acolo unde s-a construit doar cu un singur scop, bunastarea celor bogati.

Orasul Chitila este impartit in 3 zone. prima zona a celor bogati si de care nu te poti atinge, zona cu semne de sens interzis circulatiei, zona de padure cu "stejari" cu parcuri si pista de biciclete. Zona cetatenilor de rand, cu strazi cu probleme in special de parcare a autoturismelor si a denivelarilor antiviteza nesemnalizate. Si zona de mizerie de unde administratia locala se finanteaza, adica zona industriala.

In aceasta ultima zona strazile au gropi uriase, nu au canalizare si nici apa curenta. Langa capitala tari, dupa 28 de ani de domnie primarul nu a fost in stare si nici capabil sa realizeze instalarea apei potabile.

Functie de mesajele primite si de documentele in posesia carora suntem, vom analiza si prezenta aceste lucruri.

Din partea primarului penelist, nu cred ca vom primi vreun raspuns indiferent de cererea pe care i-o vom adresa.

Nivelul de inganfare si se lasitate venite din frica acestuia, a atins niveluri ceausiste. De fapt se pare din documentele primite si declaratii sau inregistrari se pare ca acesta provine dintro familie de securisti turnatori pe linie directa.

Din nefericire domnul din clipul video de mai sus nu are FOTOLIU RULANT, asa cum il sfideaza chiar legea. Lege care lanseaza presupunerea ca ar sta in FOTOLIU, probabil ca directorial si ar avea o conditie de invidiat. Umilinta si efortul depus la urcarea in mijlocul de transport in comun este parfum fata de greutatea imposibilitatii traversari pasajului C.F.R, spre cartierul regina Maria.

                                                                                                                               

                                      

 

     Andrei Ghe

     *2024

                             

                                

 

                     

                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

CONTACT : [email protected],

[email protected]