Orasul "penelist", fara toalete, orasul care sfideaza persoanele cu dizabilitati, supranumit si "orasul, traditie a minciunii."

 

                      

          Comunitate      Discrimiare      Abuzuri   Chitila lu" Oprea   Dispret                                                              Subiecte                Descopera Chitila            Contact 

        

 

In autobuz 476 Chitila, discriminari si jigniri "soferesti" !                           Autobuz 476,Chitila, conditii civilizate spune primaru" Oprea.

                                                                            si cu ajutorul directorului STCM, alt NESIMTIT !

                        

 

 

 

La secunda 48 "cuvantarea soferului STCM" :...mai aveti o statie de mers uite aia merge la Chitila..pe bune..zau..nu aveti un pic de bun simt ...va plimbati voi cu RATA dreacu "

Te blochezi cand auzi un astfel de discurs din partea unui sofer de autobuz al primariei Chitila ?

Soferul se adresa cetatenilor din autobuz, referindu-se la persoanele de etnie roma care aveau copii in carucior si care erau invitate, de sofer, sa coboare pentru ca mai aveau o statie de mers si sa mearga pe jos.

Imbecilitatea soferului nu m-a socat prea tare, m-a socat faptul ca NIMENI nu l-a pus la punct pe sofer. Adica era normal un discurs impotriva acelor femei rome ! Se pare ca era ceva normal, dar faptul ca erau femei cu copii mici in carucior si vremea nu era de vara, nu a deranjat pe niciun cetatean si se vad destule femei in clip. Cata URA in acesti cetateni ce stau linistiti si cu o satisfactie interioara ca : LE-A ZIS-O, aceasta este normalitatea ANALFABETISMULUI, ura si prostia !

Umilirea cetatenilor de catre STCM, respectiv de masurile luate de directorul STCM, prin educarea si pregatirea soferilor sunt de o mizerie crunta.

Autobuze incarcate peste normele civilizate si calitatea birjareasca a soferilor, adica obraznici, si nesimtiti. Daca deschizi gura sa reclami ceva ai sansa sa fi si batut

nu doar jignit, ca la usa cortului.

 

                                                                                                                               

                                      

 

     Andrei Ghe

            *2024

                             

                                

 

                     

                                                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

CONTACT : [email protected],

[email protected]