Orasul "penelist", fara toalete, orasul care sfideaza persoanele cu dizabilitati, supranumit si "orasul, traditie a minciunii."

 

                      

          Comunitate             Subiecte                Descopera Chitila            Contact 

        Chitila     .....POLUARE

                                                                                     in curand pe www.chitila.ro

                                  HARTA POLUARII IN CHITILA, ILFOV, ROMANIA

                

 
                                                                                                                                       Realitati din Chitila !

       In ciuda eforturilor de a ascunde adevarul, din partea autoritatilor locale, voi prezenta zilnic harta poluarii in Chitila, in ciuda minciunilor, lingailor ce declara "Chitila oras Verde". Minciuna ascunde boala si moartea ce ne pandesc. Valorile poluarii la Chitila sunt imense, de fapt in toata zona aceste valori ale poluarii sunt imense. Iar primarul Oprea se plimba si se lauda la Strasbourg, prin Congresul Puterilor Locale, cu "realizarile minunate" exact cum facea Ceausescu. Voi incerca sa aduc si la cunostiinta tuturor delegatiilor din Congres realizarile primarului Oprea.

       Poluarea peste tot in lume constituie o problema mare sau mai degraba imensa. Lozinca nu este noua, mai grav este ca acei alesi, pusi sa apere intereselor cetatenilor sunt indolenti, prosti, analfabeti dar mai ales mincinosi.

       In cazul de fata, vorbesc cu subiect si predicat, despre Chitila, orasul Chitila. Localitate "declarata" de primarul Oprea si gasca sa penelista, prin lege, votata in Parlament, ca ORAS. Evident ca actele intocmite pentru declararea prin lege ca oras, sunt niste minciuni penale, singurul scop a fost sa aiba o functie cu multi bani pentru domnia sa si gasca penelista.

       Cozile de topor, sau gastile de lingai, ce scriu prin presa despre "minunile chitilene", au un singur tel acela de a obtine cate un mic sau mai mare OS de ros.

       O problema,  care intentionat a fost ascunsa pentru cetateni este "problema poluari". Primarul si prientenul parlamentar si-au construit case in buza paduri, crezand astfel ca au poluare mai mica sau deloc.

       Cetatenii au fost mintiti si prostiti ca au parcuri si zone verzi si astfel, vezi doamne, sunt in grija primarului, de fapt sunt tinta afacerilor oneroase. In curand detalii foarte interesante, despre unde au ajuns bani din realizarea Parcului Dendrologic. 24 de ani care sunt realizarile primarului in sprijinul cetatenilor ?

       Principala sursa de poluare cu particule PM 2,5 in oras Chitila, sunt masinile ce circula pe Drumul National 7, Bucuresti Pitesti ce traverseaza orasul. In 32 de ani nimeni nu a incercat sa realizeze ocolirea localitati, ba mai mult, dupa traficul imens de pe acest drum, primarul si-a "tras" o intersectie semaforizata. Loc unde masinile stau si popueaza aerul inutil. Semaforul montat a fost "programat" pentru schimbarea culorilor probabil de un analfabet.de fapt nu ma mir. In loc sa fie programat verde pe directia principala permanent, iar in momentul in care apar la intersectie din laterale masini, dupa un minut sau doua sa le fie permisa schimbarea culorii in favoarea acestora. Semaforul sta pe culoarea rosie pe calea principala inutil, in timp ce din laterale nu circula nimic. Ba da ,cu singur scop, stati ba fraierilor si sa tineti minte ca primarul Chitilei a "facut" semafor, misto cu luminii ...colorate.

       In materialele urmatoare voi prezenta legislatia, raspunsurile Garzii de Mediu, dar mai ales realitarea. Adica valorile reale ale parametrilor poluarii din zona Chitila, in special.

       In intervalul de timp ce urmeaza, o sa vedem cum institutiile si mai ales primarul si gasca penelista se vor lauda ce bine "ne" este sub conducerea lor minunata. Politia nationala, politia locala, primaria si mai ales Primarul vor fi subiect de analiza in sensul in care dorm si se trezesc doar cand le intra salariile pe card.

      Andrei Gheorghe

      26 Ian 2024  Ciugud, Alba

                                        

  

                     

                                                                             .